ימים טרופים עוברים על העולם. אם שומעים חדשות, מה שאני ממש ממעיטה לעשות בימים כתיקונם, מגלים שוירוס הקורונה מאיים על הישרדותנו. או יותר נכון על הישרדות האוכלוסייה המבוגרת.
אני מסתובבת בבית ומרגישה קצת כמו חייה בכלוב. אני דואגת להורים שלי ולסבא וסבתא שלי, חושבת כל הזמן אם הכל יצא מפרופורציה או שבאמת סוף העולם הגיע וכשכל זה יסתיים נתעורר למציאות חדשה.
מנהלת לו"ז כאוטי לחלוטין עם פעוט בין שנתיים וחודשיים, שלא ממש מבין למה כופים עליו להשאר בבית, למה אין גן והכי נורא למה סבא וסבתא הפכו לדמויות בפלאפון ואי אפשר לחבק אותם או לבוא לבקר. בין לבין אני ממשיכה לתחזק את עמוד האינסטגאם שלי, את קבוצה אתגר 10 השבועות ומקפידה להתאמן ולעלות אימוני לייב.
אני מקבלת המון שאלות ממטופלים שלי ועוקבים לגבי חטיפים בריאים וסבירים לימי הבידוד. נראה שכל מה שנותר לעשות בבידוד זה לבשל ולאפות. לא עבר שבוע וכולם מרגישים את ההשלכות של לא לזוז ולאכול כל היום פחמימות.
אז נכון שביום רגיל לא הייתי מעלה פוסט כל כך פשוט לבלוג, צ'יפס תפוחי עץ אחרי הכל. אבל נראה לי שיש עניין, אז למה לא.
מאחלת לכולנו בריאות ומזכירה להשמע להנחיות משרד הבריאות. תחשבו על ההורים שלכם וכמה חשוב לכם שבסוף כל המצב נאחס הזה, הם עדיין יהיו איתנו.
צ'יפס תפוחי עץ
מצרכים
- 10 תפוחים אדומים
- אבק קינמון
הוראות הכנה
-
מחממים תנור ל-120 מעלות. מרפדים 2 תבניות אפייה בנייר פרגמנט.
-
שוטפים היטב את התפוחים.
-
מוציאים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן.
-
פורסים את התוחים דק במנדולינה או בעזרת סכין חדה.
-
מפזרים שכבה אחידה של פרוסות תפוחים על גבי המגשים המוכנים. חשוב שהשכבה תהיה אחידה חשוב שהתפוחים לא יגעו אחד בשני.
-
אופים כשעה וחצי, תלוי בתנור, התפוחים מוכנים כשהם מזהיבים וקיבלו מעט קיפול בשוליים.