[bws_google_captcha]

איך להכין כרוב אפוי בתנור

מאת נטע ליבנה
איך להכין כרוב אפוי בתנור

הכנתי את הכרוב אפוי בתנור הכי טעים בעולם! ואני יודעת שלאחרונה יש נטיה של בלוגרים להגזים, אבל תאמינו לי שכל מתכון שניסיתי עד שהגעתי לזה, נגמר בעלים יבשים במקרה הטוב ושרופים במקרה הפחות כיפי. הטעם היה בלתי נסבל ובגדול איך לומר פחות מוצלח. ואז הגעתי למתכון הזה, שמצאתי דרך אינסטגראם ואני לא יכולה לתת לכם קישור אליו כי זה היה מזמן ואני לא זוכרת מי הכינה אותו.איך להכין כרוב אפוי בתנור

אז אני לא לוקחת קרדיט, כי באמת שאם לא הייתי נתקלת בטיקטוק הזה הייתי מפסיקה לנסות. לא ברור למה אבל שום מתכון לא הצליח לי עד עכשיו וזה המתכון הכי טוב ומוצלח לכרוב אפוי בתנור שהכנתי בחיים.

ההכנה סופר פשוטה שזה תמיד בונוס, אבל מעבר לזה מתקבל כרוב רך ונימוח שאי אפשר להפסיק לאכול. זה יכול להיות פתיח מושלם לארוחת שישי או ערב חג (מי אמר פסח איז קמינג?), או תוספת למנה בשרית או דג. ואם אתם טבעונין, תוסיפו ליד קצת טופו בתנור וסגרתם לכם ארוחת מלכים.איך להכין כרוב אפוי בתנור

בקיצור יש סרטון עם שלבי ההכנה ביוטיוב ואני ממליצה לכם לרוץ לקנות כרוב אם בטעות אין לכם ולהכניס את המתכון הזה לרשימת השמורים שלכם. כי אין כמו כרוב בתנור! וגם כי הוא מושלם למיל פרפ, אם אתם עושים.

בקיצור לכו תכינו ואל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

כרוב אפוי בתנור

מצרכים

  • 1 ראש כרוב
  • 5 כפיות שמן זית
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף כמון
  • 2 כפיות צ'ילי יבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

לקישוט

  • פיטרוזליה קצוצה דק

הוראות הכנה

  1. חותכים את הכרוב לחצי ואז פורסים כל חצי לפרוסות בעובי של כשתי ס"מ.

  2. מניחים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  3. מכינים את המשרה: מערבבים את השמן והתבלינים בקערית.

  4. מורחים את הכרוב במשרה משני הצדדים ואופים על 200 מעלות ל-40 דקות, אפשר להפוך את הכרוב ארחי 20 דקות.

  5. אפשר להגיש ממש ככה או להכין טחינה למרוח בצלחת ולהניח את הסטייקים מעל.

3 comments
0

בטח יעניין אתכם גם

3 comments

חגית 19 ביוני 2023 - 8:32

במתכון הכרוב בתנור רואים בסרטון תבלין נוסף על הפפריקה הכמון והצ'ילי. זה תבלין בהיר. נראה כמו פירורי לחם… ואין לזה זכר במתכון. על מה מדובר?

Reply
ענת 24 ביולי 2023 - 6:55

נראה כמו שום יבש

Reply
נטע ליבנה 2 בספטמבר 2023 - 17:17

אולי שום

Reply

השאר תגובה