[bws_google_captcha]

גרנולה מלוחה מושלמת שאפשר להוסיף גם לסלט

מאת נטע ליבנה
גרנולה מלוחה

אחת מארוחות הבוקר החביבות עלי לאחרונה היא קערת יוגורט עם כמה כפות של גרנולה מלוחה. אם אתם קוראים את הבלוג מספיק זמן, אתם כבר מזמן יודעים שאני מעדיפה טעם מלוח על מתוק. גרנולה מלוחה עם יוגורט היא פתרון מושלם לארוחת בוקר מזינה ומלוחה שמכינים בחצי דקה.גרנולה מלוחה מושלמת שאפשר להוסיף גם לסלטגרנולה מלוחה מושלמת שאפשר להוסיף גם לסלט

אני יודעת שהעולם נחלק לשניים ויש מי שקורא את הפוסט ומגלגל עיניים אז אני מזכירה לכם שיש מתכון לגרנולה מתוקה בבלוג כבר מזמן. ושאם בא לכם לנסות משהו חדש במטסח ממש כדאי לכם לבדוק את המתכון של הגרנולה המלוחה. אתם גם יכולים לשחק עם המרכיבים ולשנות את סוגי האגוזים והגרעינים, ולהתאים את המתכון בול לטעמכם האישיגרנולה מלוחה

את הגרנולה המלוחה אני אוהבת להוסיף לסלטים ולפעמים אפילו לנשנש ככה מהקופסה. היא מוסיפה קראנצ'יות ניפלאה ומקפיצה גם את הסלט הכי פשוט מדרגה והופכת אותו לחגיגי וכיפי.גרנולה מלוחה

רגע לפני שאתם מכינים, חשוב לי להזכיר שבמתכון יש אגוזים וגרעינים כך שהוא לא מתאימם לפעוטות וילדים מתחת לגיל שש. ואם אתם בכל זאת רוצים להכין נגלה גם לקטנטנים וותרו על השקדים והקשיו.

גרנולה מלוחה מושלמת שאפשר להוסיף גם לסלט

מספר מנות 1 צנצנת ענקים של ליטר וחצי

מצרכים

  • 2.5 כוסות קוואקר גס
  • 3/4 כוס שקדים
  • 1/2 כוס קשיו שבורים
  • 3/4 כוס גרעינים אני השתמשתי בחמניה ודלעת
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי אפשר לוותר אם אתם לא אוהבים חריף
  • 1 כפית כמון
  • 2 כפיות טימין
  • 1 כף בצל יבש
  • 1 כף שום יבש
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות טחינה
  • 1 כף מייפל

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט.

  2. מערבבים את כל המרכיבים בקערה.

  3. יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ואופים 35-45 דקות או עד שהתערובת מתחילה להפיץ ניחוח ומזהיבה מעט.

  4. מצננים היטב ומעבירים לצנצנת זכוכית או קופסה אטומה.

  5. נשמר היטב על השיש כחודש.

הכנתם גרנולה מלוחה בריאה?
אל תשכחו לתייג #המטבחשלנטע באינסטוש או לשלוח לי תמונה!גרנולה מלוחה

בטח יעניין אתכם גם

1 comment

מיכל 28 בינואר 2024 - 11:46

האם אפשר להחליף מייפל בדבש?

Reply

השאר תגובה