[bws_google_captcha]
עוגיות קוואקר מושלמות

עוגיות קוואקר מושלמות, כאלה שכיף לתת לילדים כארוחת בוקר לדרך או לארוז בקופסה לארוחת עשר. ובינינו, הן סופר כיפיות עם הקפה או התה של אחר הצהריים.עוגיות קוואקר מושלמות

אם אתם עוקבים אחרי, אתם כבר יוגעים שאני בהיסטריה קלה לגבי ארוחות הבוקר שליאו יקח לגן החל מספטבר. זה התחיל במציאת פתרון לכריך כשגיליתי שאין דבר יותר קל מלהכין לחמניות כוסמין בבית, וממשיך כל יום עם עוד רעיונות והמצאות שאני מחפשת ברשת. על קופסת אוכל כבר הסתדרתי, תיק שהוא סוג של ציידנית עם ציורי דינוזאורים הזמנתי מנקסט ועכשיו כל מה שנשאר זה לסדר את הארוחה לפני שיוצאים לגן.עוגיות קוואקר מושלמות

כשהיינו במעון זו ממש לא היתה בעיה, כי הגישו ארוחה כבר בשמונה וחצי, אבל עכשיו הארוחה הראשונה בגן תהיה בעשר וליאו הוא לא מהילדים שאוהבים לאכול איך שהם קמים בבוקר. אז חשבתי שמה שיכול לעבוד זה עוגייה, זה אולי לא נשמע אידיאלי, אבל בין שלל הרעיונות שחשבתי עליהם זה אחד הטובים.עוגיות קוואקר מושלמות

לא מדובר חלילה בעוגיית שוקולד מחאה בחמאה וסוכר. אלה בעוגיות קוואקר מושלמות, ללא טיפת גלוטן ועם תפוחים או כל פרי אחר שהילדים שלכם אוהבים. ונכון גם בעוגית קוואקר יש סוכר, אבל בכל עוגיה יש פחות סוכר מכל חטיף אנרגיה שגיליתי שילדים אוהבים לאכול בדרך לבית הספר או ממתקים וחטיפים אחרים.

מדובר שעוגיית קוואקר טעימה שאני מכינה ונשמרת בכלי סגור על השיש חמישה ימים אחרי. אפשר להגיש אותה בדרך לבית הספר או להוסיף לקופסת האוכל שאתם מכינים. ואם יש לכם קטנטנים צליאקים או שאסור להכניס גלוטן לגן, אז רק שתדעו שאם אתם מקפידים על קוואקר ושיבולת שועל ללא גלוטן תקבלו עוגיות קוואקר מושלמות לל"ג.עוגיות קוואקר מושלמות

הכנתם את המתכון, אל תשכחו לתייג אותי בתמונות שלכם באינסטוש ובפייס!!
למתכונים טבעוניים נוספים לחצו פה!

עוגיות קוואקר

מספר מנות 16 עוגיות

מצרכים

  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1 ביצה
  • 2 כפות מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס קמח קוואקר או 1/2 כוס קמח כוסמין
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית אבקת ג'ינג'ר
  • 1 כוס קוואקר
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 3/4 כוס פקאנים קצוצים אם מגישים לילדים מתחת לגיל 6 מוותרים על הפקאנים
  • 1 תפוח גראנד סמיט מגולען וחתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים שמן וסוכר עד שמקבלים תערובת אחידה.

  2. מוסיפים פנימה ביצה ומים וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  3. בכוס מדידה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הג'ינג'ר והקינמון.

  4. מקפלים את היבשים לרטובים ומערבבים עד שמתקבלת בלילה חלקה.

  5. מוסיפים פנימה קוואקר, שיבולת שועל, אגוזים ותפוח ומערבבים עד שהכל נטמע בתערובת.

  6. מרפדים תבניות אפייה בנייר פרגמנט. בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית יוצרים כדורים מהתערובת ומניחים בתבניות במרחק 5 ס"מ אחת מהשניה.

  7. אופים ב-170 מעלות 12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

  8. מצננים היטב לפני ההגשה. העוגיות נשמרות מעולה במשך 5 ימים בקופסה סגורה.

הערות

  • את התפוח אפשר להחליף בכל פרי קשה אחר שאוהבים ונמצא בעונה. אנחנו אוהבים אגסים, אפרסקים ושזיפים.
  • אם אתם רוצים שעוגיות יהיו 100% ללא גלוטן בידקו שהקוואקר ושיבולת השועל אינן מכילות גלוטן והשתמשו רק בקמח קוואקר ולא שום קמח אחר.
  • אפשר להשתמש בכל שמן צמחי שאוהבים, לאחרונה אני אוהבת לאפות על בסיס שמן זית וזה יוצא נהדר במרקם ובטעם

**פוסט בשיתוף קוואקר

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה