[bws_google_captcha]
פאדג' שוקולד משני מרכיבים בלבד

פאדג' שוקולד בריא משני מרכיבים בלבד!

כן אתם קוראים נכון! גם אני לא האמנתי, האמת היא שהייתי ממש סקפטית בהתחלה כשראיתי את המתכון לראשונה באינסטה, אבל אז החלטתי שאני חייבת לנסות ולעשות אותו בבית. אתם לא מבינים כמה הופתעתי מהתוצאה, האמת היא שהכי הופתעתי מזה שעדי עף על התוצאה.פאדג' שוקולד משני מרכיבים בלבד

פאדג' אמיתי שמכינים מבננות ושוקולד בשתי דקות עבודה. וכן הוא בריא. ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 100% טבעוני וכל כך, כל כך טעים. קינוח מושלם לארוחות כבדות, הוא קרמי ועדין בטעמים. ובחיי שגם אם אתם לא אוהבים בננות, זה קינוח מעולה בשבילכם, כי הן פשוט לא מורגשות פה. פאדג' שוקולד משני מרכיבים בלבד

אז איך מכינים? פשוט ממיסים שוקולד במיקרו עד לקבלת נוזל נוצץ. מעבירים את השוקולד והבננות לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד וזהו. אני העברתי למנג'טים בתבנית שקעים, אבל אתם יכולים ליצוק את הבלילה הזו לאיזה תבנית שאתם רוצים והיא תצא נהדרת אחרי הקירור. וכן, הקינוח נשמר היטב במקרר, אני הצלחתי להחזיק אותו שבוע בלם בלי לפגוע בטריות או בטעם והמרקם.

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

פאדג' שוקולד משני מרכיבים בלבד

מספר מנות 6 מנות פאדג'

מצרכים

  • 2 בננות
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס (200 גרם)

הוראות הכנה

  1. ממיסים את השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים בין לבין, עד שמתקבל נוזל נוצץ וחלק.

  2. מעבירים את הבננות והשוקולד לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מסה אחידה וחלקה.

  3. יוצקים לתבנית שקעים מרופדת במנג'טים ומצננם במקרר לפחות 6 שעות לפני שמגישים.

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה