[bws_google_captcha]

מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריות

מאת נטע ליבנה
מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריות

מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריות – רק 100 קלוריות לכל מאפין!!

איך אני אוהבת מאפינס, זו הגרסה המוקטנה של כל עוגה. אפשר לארוז אותה ולקחת איתנו בתיק לכל מקום. אפשר לשלוח עם הילדים בקופסת האוכל והכי חשוב זה בא באריזה אישית ומדודה. כלומר אי אפשר ליישר את המאפין, אכלת אחד נגמר וממשיכים הלאה.מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריות

בא לי לכתוב פה שלאכול מאפין בגרסה רגילה זה ממש לא נורא ואפשר לשלב כל מאפין גם בתוכנית ירידה במשקל שפויה. אבל בואו, זה יהייה חייב לבוא על חשבון משהו אחר. אז לא בא לי שזה יבוא על חשבון פחמימה או כל אב מזון אחר בתוכנית והחלטתי להכין מאפינס שעומדים בקטגוריה שלי של דלי קלוריות וחטיף יומי. מאפינס ב-100 קלוריות זה בול אבל בול מה שהיה חסר פה בבלוג.מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריות

מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריותואיך מכינים את המאפינס אתם שואלים? כלומר מאיכן מגיעה המתיקות אם הם דלי קלוריות? מטרוביה שזה בעצם ממתיק על בסיס סטיביה, אבל אפשר להשתמש בכל ממתיק שמתאים לאפיה. ואם אתם מכינים לילדים אתם יכולים פשוט להוסיף סוכר במקום וזה יוסיף לכל מאפים 46 קלוריות. שגם זה לא ממש נורא אם חושבים על זה כחטיף יומי.

ורגע לפני שאתם מגלגלים את העיניים, אין שום בעיה עם אפייה עם ממתיק על בסיס סטיביה. זה לא מסרטן, לא משמין ולא מקפיץ רמות אינסולין או סוכר או כל אגדה ששמעתם או קראתם עליה ברחבי הרשת. למעשה שימוש בממתיק על בסיס סטיביה זו אלטרנטיביה נהדרת לסכרתיים ומי שמעוניין לשמור על קצובת הפחמימה היומית שלו ועדיין להנות ממאפים.

הכנתם ונהנתם אל תשכחו לחזור ולספר איך יצא בפייסוש או באינסטוש.
רוצים להשאר מעודכנים ולקבל הודעה כל פעם שעולה מתכון חדש? לחצו כאן להרשמה חינמית לבלוג (אפשר לבטל את ההרשמה בכל עת, אבל למה לכם?)
אם בא לכם לקבל גישה מיידית לסדנה הדיגיטאלית "4 מפתחות לאורח חיים בריא" אתם מוזמנים ללחוץ פה לכניסה מיידית לסדנה.

מאפינס שוקולד צ'יפס דלי קלוריות

מספר מנות 12 מאפינים

מצרכים

  • 2 ביצים M
  • 140 גרם טרוביה או כל ממתיק אחר לאפיה
  • 60 מ"ל חלב
  • 80 גרם יוגורט 1.7%
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 160 גרם קמח (כוס +2 כפות)
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד צ'יפס (חצי כוס)

הוראות הכנה

  1. טורפים ביצים עם הממתיק בקערה, עד לקבלת תערובת תפוחה.

  2. מוסיפים יוגורט, חלב ווניל וממשיכים לטרוף עד לאיחוד.

  3. מוסיפים את היבשים ומקפלים בעשרת מרית סיליקון רק עד לאיחוד.

  4. מעבירים לתבנית שקעים מרופדת בנייר אפייה.

  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות או עד שהמאפינס מזהיבות.

בטח יעניין אתכם גם

השאר תגובה