[bws_google_captcha]
גלידת בננה מ-2 מרכיבים

אני מתה על מתכוני פטנט! גלידת בננה מ-2 מרכיבים, שלא דורשת מכונת גלידה היא השיחק הכי שווה שיש.

אז נכון זה לא מתכון מפונפן, סה"כ בננה שטוחנים במעבד מזון או בלנדר, אבל הטעם והמרקם של הגלידה אלוהי. ההכנה כל כך פשוטה וקלה שזה פשע לא להכין לעצמכם קינוח מהיר, טעים והכי חשוב ב-ר-י-א!!גלידת בננה מ-2 מרכיבים

אז מה הקטע עם גלידת הבננה? לפני שנה בערך המתכון הזה הציף את הפינטרסט שלי. בגדול נשמע כמו הגלידה הכי פושטית שיש, רק שיש פה טויסט בעלילה. אפשר להכין את גלידת בננה פשוטה ולהוסיף עליה טופינג שווים. בתמונות אתם רואים את הגרסה הכי פשוטה עם חמאת בוטנים אגוזי מלך וגרידת שוקולד מריר. או להוסיף לבלנדר תוספות היסטריות כמו קקאו ושוקלד מומס או טחינה וקקאו שזה אחד השילובים הכי טעימים שיש בעולם.

היום הכנתי את המתכון בלייב בעמוד האינסטוש שלי. לצערי הלייב לא נשמר למזלכם בלייב גם עשינו סטיילינג והספקתי לצלם כמה תמונות. אז הרי לכם מתכון לגלידת גלידה מ-2 מרכיבים ובפחות מחמש דקות עבודה.גלידת בננה מ-2 מרכיבים

שימו לב! הכנת הגלידה באמת לוקחת פחות מחמש דקות, אבל חשוב לחתוך את הבננות ולהקפיא לפחות שעתיים לפני שמתכננים להכין את הגלידה.

5 from 1 vote
הדפס

גלידת בננה מ-2 מרכיבים

מספר מנות 3 מנות

מצרכים

מתכון בסיס לגלידה

  • 4 בננות פרוסות קפואות
  • 2 כפות חלב או משקה שיבולת שועל

תוספות לגלידת שוקו בננה

  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 50 גרם שוקולד מריר מומס

תוספות לגלידת בננה, טחינה ושוקולד

  • 2 כפות קקאו איכותי
  • 1 כף טחינה גולמית

הוראות הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר.

  2. טוחנים את הבננות בפולסים. בהתחלה מתקבלים פרורים, בעזרת לקקן מגרדים את הדפנות וטוחנים שוב עד לקבלת מרקם אחיד.

  3. מגישים מיד או מעבירים לקופסא אטומה ושומרים בפריזר.

גלידת בננה מ-2 מרכיבים

הכנתם גלידת בננה? אל תשכחו לתייג המטבחשלנטע באינסטוש או לשלוח לי תמונה!

20 comments
3

בטח יעניין אתכם גם

20 comments

גלית 1 באפריל 2020 - 17:49

איזה יופי של גלידה! ממש טעים וקל מאוד להכין.
תודה רבה על המתכון, הגלידה הזאת יוצאת נהדרת

Reply
נטע ליבנה 1 באפריל 2020 - 20:46

איזה כיף!!!!

Reply
מאיה 13 באפריל 2020 - 10:12

איזה מתכון גאוני!!
תודה רבה נטע ?

Reply
נטע ליבנה 13 באפריל 2020 - 21:53

יווווו תודה <3

Reply
ליהי חן 22 באפריל 2020 - 12:45

היי, האם אפשר להחליף את החלב בחלב שקדים?

Reply
נטע ליבנה 22 באפריל 2020 - 12:52

כן!!!! בכל נוזל גם מים יעבדו יופי

Reply
הדר 25 באפריל 2020 - 16:41

היי נטע,
אם אין לי בלנדר, בשייקר זה יכול לעבוד? מקווה שהוא מספיק חזק לזה

Reply
נטע ליבנה 27 באפריל 2020 - 9:05

אם הוא מספיק חזק יעבוד יופי

Reply
מורן 29 באפריל 2020 - 22:24

היי נטע 🙂 מה הרוטב הקרמלי הזה שזילפת כאן מעל הגלידה? תודה!

Reply
נטע ליבנה 1 במאי 2020 - 12:37

חמאת בוטונים חלקה

Reply
נופר 31 ביולי 2020 - 12:09

5 stars
מושלםםםםם!
אם בא לי לשחק עם הטעמים, מה היחס שאני צריכה לשמור עליו?
אני רואה שבכל שינוי טעם שכתבת יש גם תוספת של אבקה וגם משהו נוזלי….
נגיד אני רוצה רק טחינה? או רק חמאת בוטנים?

Reply
נטע ליבנה 31 ביולי 2020 - 12:50

אז תוסיפי רק טחינה או חמאת בוטנים לא צריכה להיות בעיה.
אם הבלנדר לא טוחן טוב את יכולה להוסיף 1-2 כפות מים/חלב

Reply
אני 4 באוגוסט 2020 - 21:33

היי, באיזה שלב מוסיפים את השוקולד המומס? זה שהוא חם לא יהרוס את המרקם?

Reply
נטע ליבנה 5 באוגוסט 2020 - 8:50

אין שוקולד מומס במתכון.
אם את רוצה גלידת שוקולד את יכולה להוסיף כפית קקאו לפני שאת מטחילה לטחון בבלנדר

Reply
אביגיל 15 באפריל 2021 - 14:18

היי, אוהבת את הבלוג שלך!!!
רציתי לשאול, יש דרך להכין את זה בתבניות של ארטיקים ולצפות בשוקולד?? סטייל ארטיק שוקו בננה? ואם כן כמה זמן זה יכול להישאר במקפיא?

Reply
נטע ליבנה 19 באפריל 2021 - 9:16

תודה!!!
כן, תקפיאי בתבנית ואז כשקפוא תתבלי בשוקולד מומס. יחזיק בפריזר לפות חודש

Reply
Eti 24 בנובמבר 2021 - 15:11

איך שתי כפות קקאו וחמישים גרם שוקולד מומס הפכו לכפית אחת של קקאו?
אני רוצה להכין את השוקו בננה. ורוצה שיצא מושלם. איך מכינים?

Reply
נטע ליבנה 25 בנובמבר 2021 - 9:04

לא הבנתי…..

Reply
יולי 3 במאי 2022 - 21:30

הי נטע,
עם מוסיפים קקאו 2 כפות לא יוצא מר? רוצה להכין לילדים… מה דעתך?

Reply
גלי 23 ביוני 2023 - 16:08

טעים … טיפ לאחר שהקפאתי בננות עם קליפה. תורידו את הקליפה לפני

Reply

השאר תגובה